Ti 13.6.2023 klo 17 alkaen järjestetään Sulkavan Jukolan 20-v. juhlarastit. Kisakeskus on silloisen ravintolan kohdilla; osoite Jukolantie 37, Sulkava. Ratamestarina toimii Ilkka Partanen, käytössä on päivitetty kartta mittakaavassa 1:7 500. Maalissa on tarjolla virvokkeita ja pientä suuhunpantavaa.

Saatavilla on Jukolassa käytettyjä alkuperäisiä ratapainettuja karttoja. Nähtävillä on myös järjestelyjen ajalta koostettu lehtileikekirja ja tapahtumasta julkaistu loppuraportti. Jukolan viestin historiaan voi tutustua esim. täällä: jukola.com/jukolan-historia

Tervetuloa suunnistamaan Jukola-tason maastossa ja leimaamaan v. 2003 kisan rastilla <kuva 6/2023> sekä muistelemaan menneitä! Paikan päällä on arvattavasti useita silloisen Jukolan ja Venlojen viestin järjestelyissä mukana olleita henkilöitä kaikista järjestäjäseuroista: JuvU, ORa ja SU-41. Jukolan perinne elää vahvana ja seuraava lenkki kisaketjuun liitetään muutamaa päivää myöhemmin Porvoossa.

Tiedottaa: Jarmo Munck, 0400 919 200, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.