suomisport

Olavin Rasti ottaa käyttöön Suomisport-palvelun jäsenrekisteriksi ja viestintäkanavaksi. Tiedote käyttöönotosta tullaan lähettämään tammikuun aikana postitse jokaiselle seuran jäsenelle. Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa.  

Mikä muuttuu?

  • Jäsenmaksut maksetaan jatkossa Suomisportin kautta
  • Suomisportin kautta on mahdollista viestiä kätevästi koko seuran väelle. Parhaiten saat viestit matkapuhelimeen maksuttomasti ladattavaan Suomisport-sovellukseen. 
  • Myös maksuja sisältäviin tapahtumiin pääsee ilmoittautumaan näppärästi Suomisportin kautta niin, että osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (esim. Jukola-bussi tai suunnistuskoulut). Tämä helpottaa meitä kaikkia, niin tapahtumajärjestelyistä vastaavia kuin niihin ilmoittautujia.

Pikaohjeet jäseneksi liittymiseen Suomisportin kautta

Kun olet luonut itsellesi Suomisport-tilin (https://www.youtube.com/watch?v=JRmtm3v9cGA),

KLIKKAA ALTA sinulle sopivaa jäsenyyttä:

Linkki ohjaa sinut liittymään Olavin Rastin jäseneksi. Johtokunta hyväksyy jäsenet maaliskuun loppuun mennessä.

Kun sinut on hyväksytty seuran jäseneksi, näet jäsenyytesi sporttitililtäsi. Samalla löydät maksut- välilehdeltä vuoden 2023 jäsenmaksun, jonka voit halutessasi maksaa heti. Jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2023 

Apua ongelmatilanteissa

Suomisportin käyttäminen pitäisi onnistua näillä ohjeilla, mutta mikäli kohtaat hankaluuksia, voit kysyä apua Julialta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 044 064 0164) tai Eijalta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 829 8151). Alla on vielä Suomisportin oma ohjelinkki, mistä löydät tarvittaessa apua ongelmatilanteisiin. 

Ohjeita: https://tuki.suomisport.fi/ohjeita-seuran-jasenille/