Olavin Rasti etsii innostavaa ja motivoitunutta seuratyöntekijää lasten ja nuorten suunnistusharrastuksen kehittämiseen. Hankkeen tarkoituksena on kasvattaa lajin lasten ja nuorten harrastajamääriä, kehittää seuratoiminnan laatua sekä sitouttaa lapset ja nuoret pysymään lajin ja seuratoiminnan parissa. Olavin Rasti on saanut hankkeeseen OKM:n seuratoiminnan kehittämisen tukea.

Työtehtäviin kuuluu lasten ja nuoren suunnistustoiminnan suunnittelu ja toteutus yhteistyössä seuran vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Tehtävään kuuluu yhteistyön vahvistaminen muiden paikallisten urheiluseurojen ja -toimijoiden kanssa.

Hakijalta edellytetään aktiivisuutta ja  oma-aloitteisuutta. Lasten ja nuorten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja sinulla on vahva suunnistus osaaminen. Hallitset toiminnan organisoinnin ja viestinnän perusteet.

Työtehtävä on osa-aikainen n. 20h/kuukausi. Seuratyöntekijän työtä ohjaa seuran hallitus. Määräaikainen työsuhde on 6 kk mittainen, tehtävästä maksettava palkka on 35e/h.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.5.2021 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä lisätietoa Minttu-Maija Repo, 0408436927

Olavin Rasti rekry