Hei kaikki suunnistajat!
 
Olavin Rastikin noudattaa Suomen hallituksen 16.3.2020 asettamia rajoituksia ja linjauksia myös omassa toiminnassa 13.4.2020 saakka.
 
 
👉 Kokoontumisrajoitusta ei rikota missään suunnistustoiminnassa eli valitettavasti kaikki seuran kuntorastit, suunnistuskoulut ja yhteisharjoitukset on peruttu 13.4 saakka. Seuran toiminnan jatkosta tiedotetaan täällä seuran nettisivuilla sekä somessa.
 
 
👉 Seurojen ei suositella järjestävän edes avoimia suunnistusharjoituksia tai kuntosuunnistuksia, joissa karttojen jako tms. on yhdessä paikassa edes rajatulla aikavälillä, jotta annettuja rajoituksia kokoontumisesta ei rikota ja tarpeettomat lähikontaktit vältetään. Mahdollinen karttojen toimitustapa osallistujille tulee suunnitella ja toteuttaa huolellisesti.
 
 
Nyt ollaan kaikki ihan uudessa tilanteessa. Onneksi ulkoilua ja urheilua saa ja kannattaa edelleen tehdä lähimaastossa ja kotona omatoimisesti 🌳🌲🌿.
 
 
Nyt haastankin kaikki ideoimaan miten omatoimista suunnistamistamista voitaisiin tänä keväänä tehdä ja jakamaan vinkkejä ja kuvia omatoimisista kotitreeneistä ilmoitustaululle tai someen.
 
Ks. Suunnistusliiton ohjeet
 
Kannattaa laittaa Olavin Rastin Instagram-tili seurantaan 👉 https://instagram.com/olavinrasti?igshid=1vvd4l82ds4xs
Seuran 💎💎-kaksikko Imppu ja Lotta ottaa meijät mukaan tämän viikon harjoituksiin ja jakaa treeni vinkit instan stooreissa 🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♀️
 
Leimaus-leirijärjestäjät seuraavat tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita. Lisätietoa leirin järjestämiseen liittyen annetaan 15.4.2020 mennessä.
 
Jukolan järjestämisestä päätetään 17.4.2020.
 
 
Valoa ja jaksamista kaikille oralaisille ja suunnistajille♥️ Keep safe 🙏 /Minttu