Treenipäivä kokosi Tanhuvaaraan mukavan joukon osallistujia. Olikohan syynä kevään edistyminen ja ajatusten suuntaaminen kesän rasteja kohti vai tarjolla ollut monipuolinen ohjelma? Hieno homma!

Paikalla olivat Mape, Kukkis, Juhani, Antti, Eero T, Jape, Julia, Krisse, Venla, Veikka, Aki, Erika, Pekka, Eero I, Mikko, Eero P, Juha, Niko, Kari, Vesa, Hane, Lauri ja Kake. Ainakin. Ohjelmassa oli:

klo 10.30

- Yhteislenkki 45min, Ikoinniementie oli loistavassa kunnnossa ja juostiin tasoryhmissä reipasta vauhtia. Osa oli suunnannut Pitkälän mäkeen mäkivetoihin.

klo 11.30

- Lihaskuntoharjoitus 60min, loikkia, hyppyjä, koordinaatiota ja Eeron pumppi.

klo 13.30

Jarmon Ocad-koulutus eteni ennakkotietojen mukaan:

"Ocad8- kartanpiirto- ja ratasuunnitteluohjelman käyttökoulutusta on tarjolla klo 13.15- 14.30, paikkana Pyöreän tornin luentotila. Talon tietokoneita ei ole käytössä, joten ottakaa omat läppärit mukaan keneltä löytyy. Asennetaan tarvittaessa Oran Ocad-ohjelma koneelle.

Koulutuksen tavoitteena on tutustua Ocadiin ja saada valmiudet ohjelman käyttöön kuntosuunnistusratamestarin tehtävässä. Ocadin käyttö tarjoaa ratojen suunnitteluun omat etunsa. Myös karttojen tulostus onnistuu helpommin, kun ratamestari toimittaa suunnitelmansa Ocad-tiedostona sähköpostilla. Samalla varmistetaan, että rastit määritteineen ja radat tulostetaan siten kuin rtm on ne ajatellut.

Jos kysyntää Ocadin kartanpiirto-osion ja maastokartoituksen koulutuksesta ilmaantuu, niin sitä järjestetään tarvittaessa. Ensi kesän tavoitteena on saattaa seudun koulukartat ajan tasalle, samoin vanhentuneiden karttojen elvytyksessä käyttökuntoon ja kuntosuunnistuskarttojen päivittämisessä riittää tehtävää. Jos ketä kiinnostaa kesä- tai lisätyö sekä harrastaminen suunnistuskarttojen valmistuksen parissa, niin Jarmolle voi ilmoittautua."