Elias, Lauri I, Mikko, Lauri K, Eero, Niina-Mari ja Kaisa Vånon lossilla

Kuvan suunnistajat sekä Pekka, Antti ja Hannu matkasivat pääsiäisenä Turkuun ja Paraisille lumetonta maastoa ja hyviä harjoituksia etsimään.

Lauri Kososen raportti leiriltä:

Tänä vuonna ORan kevätleiri vietettiin jälleen komeassa säässä. Leirillä oli mukana 10 seuralaista.

Matka alkoi Savonlinnasta kahden auton voimin kohti keväistä Turkua. Ensimmäiset harjoitukset pidimme perjantaiaamuna Paraisten metsissä. Harjoitusten jälkeen lähdimme majapaikkaamme Hostel Turkuun syömään ja lepäämään. Illalla otimme suunnaksi Alppilan, jossa saimme nauttia Kaarinan hienoista maisemista ja auringon paisteesta.

Lauantaiaamuna starttasimme autot ja lähdimme kohti Vånoa ja aamuharjoitusta hyvin syödyn aamupalan jälkeen. Ennen harjoituspaikalle saapumista tutustuimme Vånon saaristomaisemiin. Illalla otimme suunnaksi jälleen kerran Paraisten metsät ja tällä kertaa vuorossa oli harjoittelua käyräkartalla. Harjoituksen jälkeen lähdimme majapaikkaamme lepäämään sunnuntaipäivän kisaa varten.

Kisan rastit löytyivät tulosten mukaan hyvin , mutta parannettavaakin taisi jäädä ensi kerralle. Sunnuntaisen kisan jälkeen otimme suunnaksi kotoisan Savonlinnan.

 

Saaristorastit 2009 Paraisilla

Kisasivuilla tulokset ja radat

Järjestäjien kuviin osuivat ainakin Eero, Pekka, Mikko ja Antti.