Tulosta

25manna Täbyssä Tukholmassa 8.10.2005:

Olavin Rasti sijoittui 25mannassa Täbyssä Tukholman lähellä sijalle 122. Edellisvuoden sijoitus 180 parani huomattavasti. Suomesta ilmoittautui mukaan 74 joukkuetta ja sijoitus näiden joukkueiden listalla oli 39. Kaikkiaan mukana oli 339 joukkuetta, joista viestin vei hyväksytysti läpi 228 joukkuetta.

Hieno tapahtuma upeassa säässä. Tälle kaudelle saadut uudet seura-asut oli helppo tunnistaa niin viimeisellä rastilla kuin kisakeskuksen yli 10000:n ihmisen joukossa. Uusi seuratelttakin otettiin käyttöön.

Joukkueessa suunnistivat:

1.Kimmo Höglund
2.Pekka Inkeri
3.Pirjo Kauria, Kaisa Huttunen, Hanna Kosonen, Kukka-Maaria Repo
4.Eija Korhonen, Marja Saramäki, Kauko Piironen, Lauri Kosonen
5.Harri Saramäki, Hannu Kosonen, Juha Kauria, Jarmo Munck
6.Juha Korhonen, Risto Höglund, Kari-Jussi Korhonen, Mikko Höglund
7.Vesa Takaoja, Antti Turkki, Juho Mäkinen, Eero Inkeri
23.Lauri Inkeri
24.Henna Höglund
25.Tuomas Huttunen

Koululiikuntaliiton kisat Tuusulassa:

Niko Kauria kakkonen sarjassa H10RR ja Kimmo Höglund kymmenes sarjassa H17.
Reittihärvelissä ainakin Nikon, Kimmon ja Kapon reitit

 



H10RR:

1 Samuli Koskinen Turku 11:57
2 Niko Kauria Savonlinna 12:54 +57
3 Lassi Heikkinen Helsinki 12:56 +59
4 Vilho Loukkalahti Pohja 13:34 +1:37
5 Henri Lamberg Jyväskylän mlk 13:42 +1:45
6 Arttu Syrjäläinen Mikkeli 13:57 +2:00
7 Ville Lampinen Helsinki 13:58 +2:01
8 Riku Pelkonen Riihimäki 14:15 +2:18
9 Antti Tonder Ruokolahti 14:17 +2:20
10 Antti-Ville salomaa Ristiina 14:38 +2:41
11 Heikki Vanhatalo Siikainen 14:44 +2:47
12 Antti Sainio Mäntsälä 14:51 +2:54
13 Santeri Silvennoinen Kontiolahti 14:53 +2:56
14 Janne Lousio Helsinki 14:55 +2:58
15 Lari Takanen Hamina 15:00 +3:03
16 Miika Koskinen Hyvinkää 15:04 +3:07
17 Henri Lerssi Kaustinen 15:33 +3:36
18 Veli Kangas Helsinki 15:44 +3:47
19 Jere Pantsar Pello 15:51 +3:54
20 Riku Juhala Eurajoki 15:57 +4:00
21 Ari Anttonen Laukaa 15:58 +4:01
22 Akseli Leino Riihimäki 16:23 +4:26
23 Eero Peltola Pori 16:26 +4:29
24 Eemeli Miettinen Uusikaupunki 16:30 +4:33
25 Tero Kaksonen Ylistaro 16:45 +4:48
26 Henri Kesti Helsinki 16:47 +4:50
27 Jere Mäkipaakkanen Kuusankoski 16:48 +4:51
28 Eetu Holmberg Ulvila 17:06 +5:09
29 Jaki Verhonen Rauma 17:13 +5:16
30 Anttoni Patana Laihia 17:17 +5:20
31 Valtteri Loukusa Mäntsälä 17:24 +5:27
32 Ilkka Kemppinen Imatra 17:48 +5:51
33 Petteri Itäranta Pori 18:06 +6:09
34 Pyry Tuuppa Eura 18:23 +6:26
35 Santtu Virjula Ristiina 18:27 +6:30
36 Antti Mäkelä Pori 18:35 +6:38
37 Joni Venesmäki Lavia 18:45 +6:48
38 Aki Saari Laihia 18:51 +6:54
39 Severi Heiskanen Kangasniemi 18:56 +6:59
40 Miika Salo Vammala 18:59 +7:02
41 Rohula Janne Vihti 19:06 +7:09
42 Rasmus Salo Siikainen 19:08 +7:11
43 Leevi Ahonen Hartola 19:23 +7:26
44 Mikko Siren Lempäälä 19:31 +7:34
45 Lauri Roininen Nurmijärvi 19:36 +7:39
46 Lasse-Pekka Lahti Kangasala 19:37 +7:40
47 Joakim Lintula Sipoo 19:42 +7:45
48 Ville Sundelin Ulvila 20:25 +8:28
49 Eero Kuusela Lavia 20:33 +8:36
50 Joonas Koivukoski Kokkola 20:36 +8:39
51 Henri Similä Imatra 20:50 +8:53
52 Jasper Martelius Mynämäki 20:53 +8:56
53 Juho Ukkola Kuopio 20:59 +9:02
54 Tuomas Salminen Yläne 21:13 +9:16
55 Werner Sillanpää Paimio 21:37 +9:40
56 Sami-Petteri Haikola Lieksa 21:50 +9:53
57 aleksi huuha Oulainen 21:53 +9:56
58 Anssi Juhola Eurajoki 22:20 +10:23
59 Antti Pellinen Rautjärvi 22:25 +10:28
60 Veli-Matti Mäkitalo Siikainen 22:54 +10:57
61 Pekka Valonen Hollola 23:03 +11:06
62 Eero Hämäläinen Kangasala 23:44 +11:47
63 Lari Sorvari Hyvinkää 23:48 +11:51
64 Samuli Vesterinen Järvenpää 24:11 +12:14
65 Petja Pöyhönen Lavia 24:29 +12:32
66 Valtteri Vallittu Jämsä 25:18 +13:21
67 Markus Laakso Helsinki 25:26 +13:29
68 Joni Heikku Eurajoki 25:53 +13:56
69 Teemu Nikkinen Mäntsälä 26:40 +14:43
70 Kalle Häkkinen Muurame 27:31 +15:34
71 Antti Mäkelä Kaustinen 30:06 +18:09
72 Jukka Manninen Kalajoki 30:16 +18:19
73 Aapo Rantanen Keuruu 30:25 +18:28
74 Niko Herttuainen Lappeenranta 30:47 +18:50
Riku Inkinen Hyvinkää 30:47 +18:50
76 Joni Halme Forssa 32:37 +20:40
77 Riku Villanen Imatra 34:07 +22:10
78 Jesse Ihalainen Mikkeli 37:15 +25:18
79 Taavi Räihä Järvenpää 38:07 +26:10
80 Juho Niinistö Halikko 38:17 +26:20
81 Pertri Saari Lavia 40:36 +28:39
82 Markus Arvola Tampere 42:31 +30:34
83 Atte Laurila Järvenpää 49:01 +37:04
84 Mikko Sippola Kirkkonummi 51:22 +39:25

 

 

SM-PITKÄT Orivedellä 14.5.2005

Olavin Rastista plakettisijoille sijoittuivat Henna (4.) ja Kukka-Maaria (8.)

 

D18 : 9,04 km

 (Lähti: 59, Keskeytti: 3, Hylätty: 1)

1. Sanna Nurmi AngA 1.30.03
2. Anni Honkimaa EsSu 1.30.26 +23
3. Saila Kinni TP 1.31.16 +1.13
4. Henna Höglund ORa 1.31.17 +1.14
5. Outi Ojanen KangSK 1.31.25 +1.22
6. Aino Leskinen Lynx 1.31.28 +1.25
7. Sofia Haajanen Pohjant 1.31.29 +1.26
8. Liisa Kujanpää LapVi 1.33.29 +3.26
9. Saara Norrgrann NOK 1.33.31 +3.28
10. Laura Lammila MSParma 1.33.34 +3.31

 

D20 : 10,97 km

 (Lähti: 36, Keskeytti: 3, Hylätty: 1)

1. Heini Wennman Botnia 1.46.32
2. Susanna Tervo RR 1.50.43 +4.11
3. Matleena Ojapalo RR 1.50.56 +4.24
4. Veera Posti VeVe 1.54.44 +8.12
5. Ulrika Uotila SuSe 2.05.16 +18.44
6. Johanna Ritanotko TuS 2.07.06 +20.34
7. Marika Piironen KR 2.08.27 +21.55
8. Kukka-Maaria Repo ORa 2.13.07 +26.35
9. Marika Hara KooVee 2.13.12 +26.40
10. Emma Lähdekorpi RR 2.13.14 +26.42
 
Osumia: 5310